Selecteer een pagina

Natuurlijk vinden we het altijd fijn om nieuwe mensen te leren kennen en om ons vaste netwerk met nieuwe leden uit te breiden. Maar voor sommige mensen is het erg lastig om iedere twee weken op de vroege vrijdag aan het ontbijt te zitten. Daar heeft iedereen zo zijn redenen voor, van kleine kinderen tot drukte.

Dat begrijpen we helemaal, dus hebben we iets nieuws bedacht: je kunt ook als premium gast bij LIO aansluiten! Je betaalt dan een klein bedrag per jaar en komt alleen wanneer het jou past.

Dus wil jij graag aansluiten bij ons netwerk, maar lukt het jou niet om iedere twee weken aanwezig te zijn? Twijfel je nog over je lidmaatschap? Heb je moeten opzeggen wegens tijdgebrek of andere omstandigheden, maar wil je wel graag aan LIO verbonden blijven? Meld je dan aan als onze premium gast!

Als premium gast verbind jij je (tegen gereduceerd tarief) aan LIO. Je maakt dan ook gebruik van ons fijne netwerk, leert nieuwe mensen kennen en je krijgt de kans om jezelf te presenteren tijdens onze vaste pitchronde.

Wanneer leren we jou beter kennen?

Ontbijt je mee als premium gast?

Er zijn een paar voorwaarden voor dit premium gast lidmaatschap:

  • Je bent ondernemer in Gelderland
  • Je kunt zes keer per jaar mee ontbijten (ontbijt je vaker mee? Dan nodigen we je uit om LIO lid te worden)
  • Je meldt je voor iedere bijeenkomst aan zodat we voldoende ontbijtjes hebben

Neem meteen contact met ons op en meld je aan!

Bijeenkomsten

Onze reguliere ontbijtbijeenkomsten zijn één keer per twee weken op vrijdagochtend van 07:00 tot 09:00 bij Facility Point in Arnhem. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend eens een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op om een datum in te plannen.

Themabijeenkomst

Regelmatig organiseren we thema bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Blijf up-to-date met de diverse onderwerpen, bedrijfsbezoeken en sprekers.

Gratis aansluiten als bezoeker? Dat kan!

Blijf geïnformeerd!

Regelmatig worden er door het LIO evenementen georganiseerd in de vorm van workshops, presentaties, bedrijfsbezoeken of netwerkbijeenkomsten. Deze hebben als doel om kennis te delen, inspiratie op te doen en om te netwerken. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!